Open dag 2021

Medische acupunctuur opleiding voor artsen en tandartsen
Open Dag op zaterdag 27 november 2021 in het Nederlands Openluchtmuseum

Door de situatie met betrekking tot COVID-19 willen we meegaan in de huidige tijd van online educatie.
In een introductie van 1 uur willen we u graag vertellen over wie wij zijn, wat we doen, en hoe wij de opleiding tot een succesvolle (tand)arts-acupuncturist aanpakken.

Aanpak en opzet

Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomst wordt een korte inleiding gegeven over medische acupunctuur en over de opleiding tot (tand)arts-acupuncturist. Deze is bestemd voor basisartsen, medisch specialisten, tandartsen, studenten geneeskunde en tandheelkunde, en ook als nascholing voor arts-acupuncturisten.

Eén van onze vakkundige docenten Dr. Djien Liem van de SWERF verzorgt een algemene introductie. Hierdoor krijgt u een goede indruk van wat medische acupunctuur inhoudt en de aanpak en opzet van de opleiding en nascholingen. Daarnaast kunt u gebruik maken van de mogelijkheid tot een persoonlijk adviesgesprek met één van onze opleidingsadviseurs.

Na de studie

Het diploma SWERF geeft toegang tot het praktijkenregister van de beroepsvereniging WAVAN (Wetenschappelijke Artsen Vereniging voor Acupunctuur in Nederland). Dit register wordt door zorgverzekeraars erkend voor (geheel of gedeeltelijke) vergoeding van de acupunctuur behandeling.

Informatiedag opleiding Acupunctuur

Op zaterdag 27 november 2021 organiseert de SWERF een informatiedag over de opleiding en nascholingen medische acupunctuur voor artsen.

Tussen 12:30 – 13:30 uur wordt er plenair informatie gegeven.

U dient zich vooraf aan te melden bij ons secretariaat via onderstaand formulier voor deelname aan onze open dag.

Download flyer 

Programma open dag SWERF | Medische Acupunctuuropleidingen

Inschrijven voor de open dag op zaterdag 27 november 2021

* Velden met een * zijn verplicht!

    De heerMevrouw    Verzenden, ik geef toestemming aan de SWERF om mijn gegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen.

    Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.