Cursussen

3 daagse online cursussen over TCM behandeling van COVID-19

Onderstaande nascholing is de eerstvolgende in een reeks die u kunt volgen. U kunt zich nu al opgeven voor deze bijscholing. Vermeld duidelijk de datum van de bijscholing op het inschrijfformulier.

“TCM for Prevention, Treatment and Recovery of Covid-19”

COVID-19 is een nieuwe infectieziekte. De behandeling en de preventie van COVID-19 en de gevolgen hiervan (Long-COVID) zowel in de reguliere zorg als in de TCM staan nog in de kinderschoenen. Omdat dit begonnen is in China heeft men daar inmiddels ervaring opgebouwd in de toepassing van TCM als behandeling en preventie van COVID-19 en Long-COVID. Op uitnodiging van de SWERF zijn de experts van Shanghai University of TCM bereid om hun kennis over de preventie van COVID-19 en de behandeling van Long-COVID (behandeling klachten na COVID-19 infectie) met ons te delen. Wij zullen dit organiseren in 2 fasen.
De eerste fase zal starten in juli 2021 en bestaat uit een 3-daagse cursus. De tweede fase is gepland in het najaar. Deze cursus is uitsluitend bedoeld voor arts-acupuncturisten.
U kunt uitsluitend inschrijven voor de gehele cursus. Het is niet mogelijk om de cursusdagen apart bij te wonen. Mocht u toch verhinderd zijn op een van de cursusdagen, dan kunt u een video-opname van de betreffende cursus bij het secretariaat aanvragen.

De cursus wordt in het Engels gegeven.

Sprekers: 

Dr. Zhang Wei, Director of Pneumology, Shuguang Hospital affiliated to Shanghai University of Traditional Chinese Medicine, is a member of Shanghai Task Force for Covid-19 Prevention and Treatment as well as a member of All-China expert group by the State Administration of Traditional Chinese Medicine. He has been participated in the front-line treatment for confirmed Covid-19 cases in Shanghai. He is also the one who drafted Shanghai Diagnosis and Treatment Protocol for Covid-19.

Datum/Tijd:

Zaterdag 10 juli – Cursusdag 1
10:00 – 12:00 (Nederlandse tijd)

Onderwerp:
The Role of TCM in Shanghai Protocol for Covid-19 and its complications


Dr. Shen Xueyong, is the director of WHO International Acupuncture Training Center and also a member of expert group on SARS in 2003 and Covid-19 prevention and treatment. He’s long been dedicated to research on infrared laser moxibustion for fatigue, knee pain and hyperplasia of mammary gland.

 

Datum/Tijd:

Zaterdag 11 juli – Cursusdag 2
10:00 – 12:00 (Nederlandse tijd)

Onderwerp:

Moxibustion and Fatigue


Dr. Wu Huan, Vice Director of Traditional Medicine Department, Shuguang Hospital affiliated to Shanghai University of Traditional Chinese Medicine, has been involved in TCM and acupuncture treatment for confirmed Covid-19 cases in Shanghai. He is especially good at treating chronic fatigue, insomnia, menopausal syndrome, postoperative recovery, chronic cough, etc.

 

Datum/Tijd:

Zondag 17 juli – Cursusdag 3
10:00 – 12:00 (Nederlandse tijd)

Onderwerp:

Interpretation and Clinical Studies on Shanghai Treatment Protocol for Covid-19


Voertaal:
Engels

Accreditatie:
6 punten voor WAVAN en NAAV leden
(voor niet-WAVAN/NAAV leden gelieve zelf de accreditatie aan te vragen bij de eigen vereniging)

INSCHRIJVING:
Inschrijving is verplicht door insturen van inschrijfformulier (zie hieronder)

Kosten:
WAVAN leden € 125,00 voor de gehele cursus
niet-WAVAN leden: € 150,00 voor de gehele cursus

(Door sponsoring kunnen we de kosten van deze cursussen laag houden)

Na inschrijving krijgt u een factuur en na betaling krijgt u een uitnodiging via SWERF met een persoonlijke link om in te loggen via ZOOM bij de nascholing. Gelieve deze link niet te delen met anderen, want dan kunt u niet meer inloggen.

Nu inschrijven

* Velden met een * zijn verplicht!

    De heerMevrouw

    deze gegevens zijn nodig voor accreditatie administratie

    Verzenden, ik geef toestemming aan de SWERF om mijn gegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen.

    Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.